Mīkla šai ruletei ir plaucētā, tieši tāda kādu esam raduši gatavot eklēriem vai “Vecrīgām”. Apvienojot ar maigo krēmu iegūsiet izsmalcinātu, restorāna cienīgu ruleti
Šī būs recepte ar attēliem. Skaties bildes, seko nelielajām instrukcijām un pagatavo šo franču gardumu pāris minūtēs

💛80 g sviesta

🧡200 g (1 glāze) ūdens, sāls šķipsniņa, šķipsniņa cukura

💛Iededz uguni, līdz sviests izkūst

💚130 g miltu

💙Ātri samaisiet, lai neveidojas kunkuļi

🧡Nedaudz atvēsinās

💛3-4 olas Pievienojiet pa vienam

💙Mīklai jānoplūst no lāpstiņas Tas ir ļoti vienkārši un saprotami. Tā tam vajadzētu darboties, lieliski!

💚Izplati formā kā attēlā augstāk, veido tādus kā izcēlumus, kā “vilnīšus” lai radītu biskvītam tekstūru.

💙Cep 180°C (350°F) 40 minūtes. Liek ledusskapī uz 4 stundām

💙200g (6,5 unces) Konservēti ananāsi sagriežam smalkāk

🧡50 g kukurūzas cietes, 50g cukura, 3 ēdamkarotes maskarpones
💙30 g kondensēta piena

💚Atdzesēts ananāsu krēms

💜300 g auksta krējuma.


Izņemam atdzesēto biskvīta ruleti

Izklājam sakulto krēmu

Satinam ruletē, nedaudz pieturot ar rokām

Nedaudz paturam cepamajā papīrā, liekam ledusskapī uz 30 minūtēm, lai rulete sāk saturēt savu formu.

Dekorē ar pūdercukuru

Rezultātā sanāk īsts šedevrs. Ananāsi apvienojumā ar maigo rēmu iegūst perfektu tandēmu.

Lai labi garšo!

Lasi vēl: Es atteicos no aveņu vertikālās stādīšanas; horizontālā metode dod 8 dzinumus 2 vietā
Recepte tasītēs un īsumā, lai vieglāk pārskatīt👇
💛80 g sviesta
🧡200 g (1 glāze) ūdens
💙Sāls šķipsniņa
💜Šķipsniņa cukura
💛Iededz uguni, līdz sviests izkūst
💚130 g miltu
💙Ātri samaisiet, lai nerastos kunkuļi
🧡 Nedaudz atdzesējiet
💛3-4 olas
💜 Pievienojiet pa vienam
💙Mīklai jānoplūst no lāpstiņas
🧡Tas ir ļoti vienkārši un vienkārši
💚Izklāj formā, kā parādīts video
💙Cep 180°C (350°F) 40 minūtes
🧡 Liek ledusskapī uz 4 stundām
💙200g (6,5 unces)
💛Konservēti ananāsi
🧡50g (2oz) kukurūzas ciete
💚50g cukura
🧡3 ēdamkarotes maskarpones
💙30g (1oz) iebiezinātā piena
💚Atdzesēts ananāsu krēms
💜300g auksta krējuma
🧡Dekorē ar pūdercukuru🧡






